Politika

Gulyás Gergely: A történelmi tapasztalatok értelmezése, hasznosítása kiveszett az európai politikából

Gulyás Gergely: A történelmi tapasztalatok értelmezése, hasznosítása kiveszett az európai politikából

Az EU szerint Magyarország magatartása nem volt helyes az illegális migráció kérdésében.

2024. június 3., hétfő
Gulyás Gergely: A történelmi tapasztalatok értelmezése, hasznosítása kiveszett az európai politikából

Azt várják tőlünk, hogy megszüntessük a határvédelmet – erről beszélt Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Bayer-showban, közölték a Hír TV oldalán.

 

Az Európai Bíróság napi hatmillió forintra büntetné Magyarországot, mert nem engedi, hogy a migránsok magyar területen adják be a menekültjogi kérelmüket. Az EU szerint Magyarország magatartása nem volt helyes az illegális migráció kérdésében.

 

Érthetetlen ellentmondások az EU politikájában

Európának az egyre erősebb belefolyásáról a háborúba Gulyás Gergely elmondta: a történelmi tapasztalatok és azoknak az értelmezése, hasznosítása kiveszett az európai politikából. – Nem először van ezzel dolgunk, ugyanazok, akik a legdurvább szivárványpropagandát folytatják a saját országukban, azoknak migrációbarát álláspontjuk van – mondta a miniszter, majd azzal folytatta: – Ez ugyanígy felmerült hat-nyolc évvel ezelőtt, hogy azok, akiket más kulturális és vallási háttérrel, akár olyan térségekből engedünk be, ahol halálos bűnnek számít az, amit itt – a döntéshozók – propagálnak, ezt az ellentmondást sem akarta soha senki feloldani – mutatott rá a miniszter.

Látjuk, hogy egyébként pedig Nyugat-Európa ilyen értelemben elveszíti azt a képességét, hogy a saját kultúráját meghatározza, és befogad olyanokat, akik egyáltalán nem is kívánnak integrálódni

– hangsúlyozta Gulyás Gergely.

Íme a Bayer-show teljes adása:


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.