Politika

Menczer Tamás szerint meg kell állítani a háborúpártiakat

Menczer Tamás szerint meg kell állítani a háborúpártiakat

2024. május 11., szombat
Menczer Tamás szerint meg kell állítani a háborúpártiakat

Menczer Tamás szerint meg kell állítani a háborúpártiakat.

 

– A háborúpártiak arról beszélnek, hogy mivel ez a mi háborúnk, folytatni kell, amíg Ukrajna nem győz – jelentette ki Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója az M1 televíziós csatorna reggeli műsorában. Hozzátette:

– Mindenki látja, mindenki tudja, hogy Ukrajna nem fog győzni, ezért az elmúlt napokban már Amerikában és Európában is azt mondták, ha az oroszok áttörik a frontot, akkor be kell menni katonákkal. Tehát a helyzet napról napra súlyosabb. A magyar emberek támogatásával tudjuk csak megvédeni a békepárti pozíciókat és az ország békéjét.

 

 

Menczer Tamás a közösségi oldalán is megosztotta az interjú egy részletét, amelyhez azt írta a bejegyzésben, hogy a háborúpárti Joe Biden amerikai elnök embere, Hakeem Jeffries frakcióvezető nyugati katonákat küldene Ukrajnába. Emmanuel Macron francia elnök szintén erről a lehetőségről beszélt, és Németországban már a kötelező katonai szolgálat a téma, így könnyen lehet, hogy ezt egész Európára ki akarják terjeszteni – magyarázta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.