Meteor

Országszerte visszatér a kánikula

Országszerte visszatér a kánikula

2023. augusztus 13., vasárnap
Országszerte visszatér a kánikula

Hétfőn derült idő várható, csupán kevés gomolyfelhő lehet az égen, csapadék nem lesz. A Kisalföldön megélénkülhet a délies szél, másutt jobbára mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 34 fok között alakul.

Kedden napos idő várható, gomoly- és fátyolfelhőkkel. Délkeleten lehet erőteljesebb a gomolyfelhő-képződés estétől. Csapadék napközben még nem valószínű, este, éjjel főleg délen, délkeleten lehet néhol zápor, zivatar. A Fertő térségében néha megélénkülhet a délkeleti szél. A hőmérséklet a hajnali 10-19 fokról délutánra 29 és 35 fok közé emelkedik.

Szerdán napos idő valószínű, gomoly- és fátyolfelhőkkel, de helyenként előfordulhat zápor, zivatar. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, a minimum-hőmérséklet 11 és 19, a csúcsérték 29 és 34 fok között várható.

Csütörtökön gomolyfelhős, napos időre van kilátás, bár helyenként előfordulhat záporeső, zivatar. Néhol időnként megélénkülhet az északkeleti szél. A minimum-hőmérséklet 11 és 19, a maximum 29 és 34 fok között valószínű.

Pénteken napos időre lehet számítani, gomoly- és fátyolfelhőkkel, de egy-egy zápor, zivatar előfordulhat. A légmozgás mérsékelt lesz, a hajnali 12-20 fokról 29 és 34 fok közé melegszik fel a levegő.

Szombaton is napos időre kell számítani, gomoly-, illetve fátyolfelhőkkel. Egy-egy zápor, zivatar előfordulhat és többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A hőmérséklet a hajnali 13-21 fokról délutánra 29 és 35 fok közé emelkedik.

Vasárnap, augusztus 20-án is napos időre van kilátás, gomoly- és fátyolfelhőkkel, ugyanakkor előfordulhat egy-egy zápor, zivatar. Helyenként megélénkül az északi szél, a minimum-hőmérséklet 14 és 22, a csúcsérték 29 és 35 fok között valószínű.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.