A mórahalmi szabadtéri makett múzeumban több alkalommal kerül megrendezésre a Hungarikumok hétvégéje, idén májustól egészen a turisztikai szezon végéig.
A nemzeti értékeinket népszerűsítő program első állomása most szombat és vasárnap lesz. Május 7-én, és 8-án a paprika, a pálinka, a kürtös kalács, és a gyulai kolbász kerül „terítékre”. Ingyen lehet majd belőlük kóstolni, és vásárlásra is lesz alkalom. Emellett a látogatókat Zsolnay étkészlet bemutató, a fiatal nemzedéket kosaras forgó várja. Külön kuriózum a borkóstoló: a május 6-i Csongrádi borvidéki borverseny arany- és ezüstérmes nedűit lehet majd ízlelni a Mini Hungary Parkban. A program támogatói a röszkei PaprikaMolnár Kft; és a soltvadkerti Szerekes Pálinkaház.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.