Április elsején a tréfák helyett a pálinkák kerülnek a középpontba Algyőn: szatmári Panyolai pálinkákat kóstolhatnak a vendégek az ízletes vacsora mellé.
„Úgy állítottuk össze a menüt, hogy az ételekhez illő pálinkákat kapjanak a vendégek, összesen hat tétel nedű kerül az asztalra a négyfogásos vacsora mellé” – mondta el hírportálunknak
Molnár Letícia
, a Levendula Hotel és Étterem munkatársa. Baconbe göngyölt aszalt szilva lesz az előétel, ezt egy szatmári szilvapálinka fogja kísérni, a gyömbéres-fahéjas almakrém leveshez egy almás-fahéjas pálinka jár majd, a birsalmás millefeuille körettel tálalt rozmaringos kacsasült mellé pedig birsalma pálinkát kóstolhatnak a vendégek, a desszerthez, a feketeerdő tortához rubinmeggy pálinka kerül a poharakba. Az vacsora mellé járó négy tételen felül további két pálinka is a kóstoló részét képezi, azonban ezek fajtáját meglepetésnek szánják a szervezők. „Szeretnénk népszerűsíteni a Panyolai pálinkákat, valamint saját szállodánkat is szeretnénk megismertetni” – fogalmazott Molnár Letícia. Az először megrendezett
pálinkavacsorakülönlegessége, hogy a vacsora kezdetétől zárásig, tehát 18 és 21 óra között korlátlan mennyiségben lehet kóstolni a nedűket, valamint a helyszínen is lehet pálinkát vásárolni. A pálinkákat
Bíró Lajos
mutatja majd be.
A gyomrot és a lelket is melengető italok kerülnek az asztalra pénteken Algyőn.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=621755
Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. március 28.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.