Kultúra

Pálinkavacsorával nyitja az áprilist az algyői Levendula Hotel és Étterem

Pálinkavacsorával nyitja az áprilist az algyői Levendula Hotel és Étterem

2016. március 29., kedd
Pálinkavacsorával nyitja az áprilist az algyői Levendula Hotel és Étterem
palinka

Április elsején a tréfák helyett a pálinkák kerülnek a középpontba Algyőn: szatmári Panyolai pálinkákat kóstolhatnak a vendégek az ízletes vacsora mellé.

„Úgy állítottuk össze a menüt, hogy az ételekhez illő pálinkákat kapjanak a vendégek, összesen hat tétel nedű kerül az asztalra a négyfogásos vacsora mellé” – mondta el hírportálunknak

Molnár Letícia

, a Levendula Hotel és Étterem munkatársa. Baconbe göngyölt aszalt szilva lesz az előétel, ezt egy szatmári szilvapálinka fogja kísérni, a gyömbéres-fahéjas almakrém leveshez egy almás-fahéjas pálinka jár majd, a birsalmás millefeuille körettel tálalt rozmaringos kacsasült mellé pedig birsalma pálinkát kóstolhatnak a vendégek, a desszerthez, a feketeerdő tortához rubinmeggy pálinka kerül a poharakba. Az vacsora mellé járó négy tételen felül további két pálinka is a kóstoló részét képezi, azonban ezek fajtáját meglepetésnek szánják a szervezők. „Szeretnénk népszerűsíteni a Panyolai pálinkákat, valamint saját szállodánkat is szeretnénk megismertetni” – fogalmazott Molnár Letícia. Az először megrendezett

pálinkavacsora

különlegessége, hogy a vacsora kezdetétől zárásig, tehát 18 és 21 óra között korlátlan mennyiségben lehet kóstolni a nedűket, valamint a helyszínen is lehet pálinkát vásárolni. A pálinkákat

Bíró Lajos

mutatja majd be.

A gyomrot és a lelket is melengető italok kerülnek az asztalra pénteken Algyőn.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=621755

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. március 28.
Vágólapra másolva!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.