Krimi

Újabb román halálkaravánt kapcsoltak le Szeged közelében

Újabb román halálkaravánt kapcsoltak le Szeged közelében

2020. március 4., szerda
Újabb román halálkaravánt kapcsoltak le Szeged közelében

Szabálytalanul közlekedő járműszerelvény, valamint a hozzákapcsolt műszaki hibás kisbusz vezetőivel szemben intézkedtek a rendőrök az autópályán Szeged közelében.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának járőrei 2020. március 2-án 15 órakor, az M43-as autópályán ellenőrizték a román honosságú járműveket. A rendőrök azért intézkedtek a sofőrökkel szemben, mert a meghibásodott mikrobuszt egy olyan gépkocsi vontatta, amihez egy utánfutó is hozzá volt kapcsolva. Az ellenőrzés során az egyenruhások megállapították továbbá, hogy a vontatott gépkocsiban a vezetőn kívül további személyek is utaztak. Az elkövetett szabálysértések miatt a rendőrök a sofőröket helyszíni bírsággal sújtották és megszüntették a balesetveszélyes állapotot.

Fotó: Police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.