Közlekedés

Halálra gázoltak egy kerékpárost Szegeden

Halálra gázoltak egy kerékpárost Szegeden

2019. április 29., hétfő
Halálra gázoltak egy kerékpárost Szegeden

Egy kerékpárost ütöttek el Újszegeden a Városi Sportcsarnoknál hétfőn reggel. Az érintett útszakaszon teljes az útlezárás - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A baleset április 29-én 6 óra 35 perc körül történt Szegeden, a Temesvári körút és a Székely sor kereszteződésében. Az elsődleges adatok szerint a Temesvári körúton haladó személyautó sofőrje a tilos jelzés ellenére hajtott be a kereszteződésbe, ahol összeütközött egy a Székely sorról érkező autóval. Az ütközés következtében az egyik jármű megpördült és elsodort egy ott közlekedő kerékpárost. A kerékpáros nő olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták. A forgalmata környező utcákra terelik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.