Közélet

Bravúros szegedi rendőrök: elkapták a belváros "hangos motorosait"

Bravúros szegedi rendőrök: elkapták a belváros "hangos motorosait"

2023. szeptember 7., csütörtök
Bravúros szegedi rendőrök: elkapták a belváros "hangos motorosait"

Olvasóink tucatja jelezte, de a közösségi médiában is rengetegen szóvá tették, hogy motorzajtól volt hangos a város hétvégén. A jól hallható kétkerekűről sokan tudni vélik,

direkt azért „fúrta fel” a tulajdonosa, hogy hangos zajjal tudassa: ő város utcáinak királya.

A legérdekesebb üzenet szerint a motorját hangosan bőgető fiatalember így akar bosszút állni a rendőrségen, akik néhány hete felszámolták az illegális gyorsulási viadalokat a Kereskedő közben.

„A leghangosabb motoros sportot űz abból, hogy menekül a rendőrök elől és erre még büszke is. Teheti ezt könnyen, mert jól ismeri a várost, és tudja, hova tud úgy menekülni, hogy ott a rendőrök ne érjék utol”-kaptuk egyik olvasónktól az információt, amit megerősítettek egy másik levélben leírtak is.

„Négy motoros szórakozik a szegediek idegén. Egyikük sportot űz abból, hogy ne kapják el a zsaruk. Talán csak akkor lenne esély erre, ha valamilyen radikálisabb módszereket alkalmaznának, például a kerekét lyukasztanák ki. De az életveszélyes” - írta.

Úgy tűnik ennek vége, a „csatát” a rendőrség nyerte.

A szegedi rendőrök a hétvégén folyamatosan jelen voltak a belváros utcáin és igyekeztek elkapni a hangoskodó motorosakt. Igazoltattak, figyelmeztettek, de a leghangosabb motorost nem tudták nyakon csípni. Nehezen volt felismerhető, mivel az arca takarva volt, a motorján nem volt rendszám.

Információink szerint azonban csak időlegesen tudtak meglépni a szegedi rendőrök elől a hangoskodók.

Úgy tudjuk, hogy a rendőröknek szisztematikus munkával sikerült beazonosítani mind a négy motorost, akik már a rendőrségen adtak és adnak magyarázatot tettükre és a motorokat is tüzetesen átvizsgálják rövidesen.

A rendőrség megkeresésünkre megerősítette, hogy valóban sikerült beazonosítani és elkapni a „hangos motorosokat”, részleteket azonban egyelőre nem árultak el.

FRISSÍTÉS

Cikkünk megjelenése után röviddel a Szegedi Rendőrkapitányság közösségi oldalán egy videót adtak közre és a bejegyzésben részletezték a bravúros felderítést.

A motort a rendőrség lefoglalta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.