Közélet

Őszies eső, majd újra nyár a héten

Őszies eső, majd újra nyár a héten

2023. szeptember 25., hétfő
Őszies eső, majd újra nyár a héten

A csapadéktevékenység súlypontja egyre nyugatabbra tolódik, főként a déli tájakon valószínű eső, zápor, miközben kelet, északkelet felől szakadozik, csökken a felhőzet. Délelőtt a Dunántúlon nagyrészt még erősen felhős vagy borult lesz az ég, és ott néhol előfordulhat további eső, záporeső, de ezt követően ott is lassan naposra fordul az idő.

Ma már többnyire élénk lökések kísérik az északi, északkeleti szelet, amely késő délutántól a legtöbb helyen mérséklődik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 29 fok között alakul, legmelegebb a keleti, északkeleti vidékeken várható, míg a hűvösebb idő a legtovább felhős délnyugati tájakon lehet. Késő estére 15 és 20 fok közé csökken a hőmérséklet - írja a met.hu

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A sok napsütés pozitívan befolyásolja hangulatunkat, ezért ajánlott kihasználni a kellemes időjárást és minél több időt a szabadban tölteni . írja a koponyeg.hu

Szegeden a mai várható maximum hőmérséklet 26 Celsius-fok körül várható, a hét további részében még melegebbre lehet számítani. Nyárias időjárás jellemzi a következő napokat, 28-29 fokos hőmérséklet várható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.