Közélet

Szintet lépett a gyűlölet a kormánykritikus oldalon

Szintet lépett a gyűlölet a kormánykritikus oldalon

2023. július 27., csütörtök
Szintet lépett a gyűlölet a kormánykritikus oldalon

A baloldali sajtó rendkívüli és unikális hírként közölte, hogy Novák Katalint két testőr is kísérte a Balatonban, amikor a hétvégén átúszta a tavat. Az államfőnek törvényileg előírt védelem jár, legyen az földön vízen vagy levegőben, így a hírnek körülbelül annyi szenzációja van, hogy a testőrök nem hajóról, vagy helikopterről követték Novák Katalint, hanem vele, mellette úsztak.

Természetesen a baloldali sajtó mindezt úgy kezelte, és közölte, hogy azzal a baloldalon kötelezően elvártat teljesítette: uszítva, és demagóg módon hangulatot keltve a kormány ellen. Ezt természetesen megtette a közpénzből működő szegedi városi oldal is, amiben meglepő nincs, mert ott elvárás a jobboldal gyepálása.

A közösségi médiába is „megfuttatták” a cikket, ami szintén nem rendkívüli. Az viszont ami alatta történt a kommentekben... az gyalázatos. Gyalázatos, mert egy emberről, nőről nem írunk így, mint tette azt Anikó.

Bármekkora a gyűlölet, egy édesanya halálát kívánni... ahogy tette Zoltán:

De Nika és Gyöngyi is hasonlóképen tett:

Szintén Zoltán (egy másik) pedig egy feleséget minősített így:

Itt tart a baloldal, ide vezetett az uszítás. Az emberi jogokra rendkívül érzékeny, a másságot és a másképp gondolkodás elfogadását követelő, a #metoo kampányt mindenekfelett támogató baloldalon egy háromgyerekes édesanya haláláról értekeznek, egy darab ….nak titulálják. Mindezt azért, mert politikailag más elvet vall...

Tehetik mindezt büntetlenül, tehetik mindezt szabadon, mert a vélemény szabad. A baloldalon, ha baloldalról jön...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.