Közélet

Balfake (ejtsd: balfék)

Balfake (ejtsd: balfék)

2021. január 6., szerda
Balfake (ejtsd: balfék)

Mit is csinál egy vérbeli balfake, hát nevéből adódóan fake newst, azaz álhíreket gyárt. Semmi sem szent neki, hanem hazudik, ahogy a csövön kifér. Kinevez egy szerencsétlen, mentálisan beteg asszonyt mentőtisztnek és ápolónak, majd készít vele egy interjút, hogy lejárassák a kormány egészségügyi politikáját és a Covid19 elleni védekezést.

Nem sokáig kell a buktára várakozni, de a balfake szívós és már gyárt is egy kamustatisztikát, amely szerint Magyarországon halnak meg a legtöbben koronavírusban. A balfake ezzel, nevéből adódóan, fékezni akar, mégpedig a védekezés hatékonyságát, azzal, hogy aláássa az emberek bizalmát a kormányban és a védekezési előírásokban, mint például a maszkhasználat. Minél kevesebben védekeznek, annál többen lesznek betegek, halnak meg és azt mi ráégetjük a kormányra - dörzsölgeti izzadó tenyerét a balfake és közben már újabb rémhíreken és bomlasztáson töri a fejét.

A balfake gonoszsága mindenen túltesz. Nekiállt a vakcinával kapcsolatban is hamis híreket gyártani azzal a szándékkal, hogy minél kevesebben oltassák be magukat. Az orosz vakcina rossz, itt emberkísérletek folynak, suttogja a fülekbe büdös szájával és posztolja a Facebook-oldalakon. Nem érdekli az a tény sem, hogy Magyarországon évtizedeken keresztül orosz (szovjet) vakcinákkal oltottak mindenkit, mégpedig sikeresen. Az sem foglalkoztatja, hogy az orosz Szputnyik ugyanazzal a módszerrel készül, mint a Pfizer-oltóanyag és ugyanolyan hatékony (95%-ban véd). A balfake káoszt akar.

„Ha az emberek nem oltatják be magukat, azért Orbán lesz a hibás" -kürtölte tele a brüsszeli sajtót egy balfake a napokban. „A tét magas. Ha aláásod az emberek hajlandóságát arra, hogy beoltassák magukat, akkor Orbánnak kell viselnie a politikai következményeket.”

Tehát a balfake beáldozza saját honfitársait is, hogy elérje aljas politikai céljait. Egy kibicnek és egy balfake-nek semmi sem drága.

A gyurcsányi baloldal moslékkoalíciójának csak az dolga, hogy elbizonytalanítsa az embereket a Covid19 elleni oltóanyaggal kapcsolatban. A balfake mindenki mást ostobának hisz. Pedig sok magyar tisztában van azzal, hogy az orosz, izraeli és kínai vakcina beszerzése nem politika játszma és nem függőség Putyin elnöktől vagy másoktól, hanem megfontolt lépés annak érdekében, hogy minden magyar ember hozzájusson a vakcinához. Láthatjuk, hogy mekkora bajba került Németország azzal, hogy nem kötött le egy nagyobb kontingensnyi oltóanyagot, hanem az elosztást teljesen Brüsszelre bízta. Arra a Brüsszelre, amelyik 6 éve nem képes megvédeni a határait a gazdasági bevándorlóktól és a terroristáktól. Mit ne mondjak, bölcs döntés volt Merkeltől.

A balfake nem kér, hanem követel, nem felszólal a parlamentben, hanem őrjöng, dobálózik és hisztériázik. A balfake-nek egy magzat meggyilkolása csak egy vidám aktus egy „botmixerrel”, amelyen jót nevet egy rádióinterjúban. A balfake politikai programja a háromnapos borosta és a gyűlöletkeltés. A balfake nem újít fel hidakat, hanem a többi balfake zsebét tömi, akiket szakértőnek nevez. A balfake adót és parkolási díjat emel. Neki sem a nemzet, sem pedig az emberek boldogulása nem fontos. Amíg nekünk a család édesanya, édesapa és gyermek, addig a balfake-nek nincs neme. Amíg mi dolgozunk, ő bomlaszt. Amit mi építünk, ő le akarja rombolni.

Ám egyben biztos lehet a gendersemleges káoszteremtő, mi konzervatívok ezt nem fogjuk eltűrni és ebben az évben is azon fogunk dolgozni, hogy sok valós eredmény és minél kevesebb fake news szülessen hazánkban.

Georg Spöttle

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.