Közélet

Drogprevenciós kiállítás nyílik Szegeden

Drogprevenciós kiállítás nyílik Szegeden

2019. szeptember 2., hétfő
Drogprevenciós kiállítás nyílik Szegeden

A szegediSzent Gellért Társaság a határon túli magyarság támogatásáért (www.szentgellert.org) és a temesvári Szórvány Alapítvány (www.diaspora.ro) partnerségébenIPA NoDrugs név alatt futó drogprevenciós projektet indított a Románia-Magyarország Interreg Határon Átívelő program finanszírozásával.

Szeptember 9. és október 4. között Szegeden a Szent-Györgyi Albert Agórában interaktív drogprevenciós kiállítás nyílik a Köztes Átmenetek - a drog címmel (

www.koztesatmenetek.hu

)diákoknak, tanároknak, szülőknek egyaránt. Szeptember 9-én 12 órakor Szegeden a Szent-Györgyi Albert Agórában sajtótájékoztatót tartanak, amelyen a projektet és a kiállítást bemutatja Joó Horti Lívia pszichológus, a projekt menedzsere, Orbán Hedvig, a Szent-Györgyi Albert Agóra vezetője és Varga Dániel, a Köztes Átmenetek szakmai vezetője. A résztvevőknek lehetőségük lesz részletes információkat kapni a projektről és megtekinthető lesz a kiállítás is. A célcsoport számára a kiállítás megtekintése előzetes bejelentkezést igényel az

ipanodrugs@gmail.com

e-mail-címen vagy +36212006433 telefonszámon. A kiállítás 15 fős csoportokban, kiállításvezető kíséretében másfél órában zajlik. A program ingyenes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.