Közélet

Kistérségi mezei futóverseny Makón

Kistérségi mezei futóverseny Makón

2015. március 17., kedd
Kistérségi mezei futóverseny Makón
mako_kistersegi_futoverseny

250 kistérségi gyermek állt rajthoz kedden délután a helyi és környékbeli iskoláknak rendezett mezei futóversenyen az Erdei Ferenc téri sportpályán. Czirbus Gábor, Makó alpolgármestere részt vett a díjkiosztón.

"Köszönhetően a versenyző diákok, az önkormányzat, a sportcsarnok, térségi oktatási intézmények, a felkészítő pedagógusok és a közreműködők, támogatók együttműködésének, egy nagyon jól szervezett verseny volt az idei, amely most először került az Erdei Ferenc téri sportpályára" - mondta

Czirbus Gábor

alpolgármester. Hozzátette, az új városvezetés kiemelt feladata a gyermekek sportolási lehetőségeinek támogatása, hiszen az egészségük a legfontosabb. A versenyen a diákolimpia 2014-2015-ös versenykiírásában meghatározott korcsoportok szerinti I-VI. korcsoportos tanulók szerepeltek, 7-18 éves kor között. Általános- és középiskolás kategóriában 10 intézményből összesen 250 gyermek futotta körbe a sportpályát. A legjobbak a megyei döntőre jutottak tovább.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.