Közélet

Az IKV előtt demonstrál pénteken a Jobbik

Az IKV előtt demonstrál pénteken a Jobbik

2013. november 27., szerda
Az IKV előtt demonstrál pénteken a Jobbik
racz_tibor_jobbik_gs

A párt szegedi szervezete szerint a politikai küzdelem az IKV-lakások problémáinak megoldására most a demonstráció fázisába érkezett, mert szerintük a közgyűlésben a Fidesz és az MSZP "összezár" az ügyben.

A radikális párt szegedi szervezetének alelnöke, Rácz Tibor beszélt erről sajtótájékoztatóján. A politikus emlékeztetett, hogy két konkrét dologban is kiálltak már a nyilvánosság elé, vagy készítettek előterjesztést a közgyűlésnek. Az egyik ilyen probléma szerintük, hogy a társaság nem hajtotta végre

több esetben a rezsicsökkentést

, a másik pedig a

szociális bérlakások helyzete

, melynek odaítélésében úgy vélik, hogy túl engedékenyek a szabályok. Mivel egyik kérdésben sem született előremozdulás, az utcára vonulnak tüntetni, az IKV székháza elé pénteken 18.30-kor. "Arra kérek minden olyan szegedit, aki a fenti két témában kellemetlenség, kár ért, hogy tartson velünk" - zárta a felhívását Rácz Tibor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.