Közélet

Közmeghallgatás Szegeden – pénteken bárki kérdezhet, akár a polgármestertől is

Közmeghallgatás Szegeden – pénteken bárki kérdezhet, akár a polgármestertől is

2012. december 20., csütörtök
Közmeghallgatás Szegeden – pénteken bárki kérdezhet, akár a polgármestertől is

Pénteken a közgyűlést követően közmeghallgatás lesz a városháza dísztermében, ahol bárki felteheti majd kérdéseit a képviselőknek, vagy magának a polgármesternek is. Az LMP politikusa szerint ismét elhallgatta a városvezetés ezt a polgárai előtt.

Vajon miért nem tudhatnak a szegediek az évi egyetlen általános közmeghallgatásról? A város vezetése vajon miért hallgat az eseményről? – tette fel a kérdést

Málovics György

, az LMP megyei koordinátora szerkesztőségünknek nyilatkozva, majd leszögezte, hogy ők ezúton is szeretnék tájékoztatni a lakosságot a sajtóban is, és nem csak a város honlapjának eldugott al-aloldalán keresztül. „Évente egy alkalommal nekünk, állampolgároknak is lehetőségünk nyílik, hogy fölszólaljunk a szegedi közgyűlésen. Ilyenkor polgártársaink, választott képviselőink és polgármesterünk jelenlétében előadhatjuk javaslatainkat, észrevételeinket, fölvethetjük problémáinkat, kérdéseket tehetünk föl, hozzászólhatunk az elhangzó témákhoz, vagy új témákkal állhatunk elő” – foglalta össze röviden a közmeghallgatás lényegét Málovics kiemelve, hogy idén 2012. december 21-én, pénteken, 14 órakor kezdődik az éves közmeghallgatás a szegedi városháza dísztermében. „A város vonzáskörzetének közlekedésfejlesztéséről, a közfoglalkoztatás helyzetéről szól majd a délután, valamint azokról a témákról, amelyet mi, választók vetünk föl. Ezúton szeretnék kérni mindenkit, hogy jöjjön el akkor is, ha csak késve tud odaérni, akkor is, ha csak meg szeretné hallgatni a felszólalókat. Szeged mi vagyunk, megérdemeljük, hogy közös ügyeinkről tudjunk, alakulásukba beleszóljunk, véleményünket elmondhassuk” – így a politikus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.