Illegális bevándorlás

Zsigmond Barna Pál: Brüsszel az illegális migránsokat támogatja az európai emberek helyett!

Zsigmond Barna Pál: Brüsszel az illegális migránsokat támogatja az európai emberek helyett!

2024. április 11., csütörtök
Zsigmond Barna Pál: Brüsszel az illegális migránsokat támogatja az európai emberek helyett!

Az Európai Parlament szerdán elfogadta az eleve kudarcra ítélt migrációs paktumot, amely szemben áll az európai emberek, közte a magyarok döntő többségének az akaratával, akik mind elutasítják az erőszakos, politikailag gerjesztett migrációs folyamatot - közölte az Európai Uniós Ügyek Minisztériumának parlamenti államtitkára csütörtökön Facebook-oldalán.

 

Zsigmond Barna Pál videóbejegyzésében azt mondta, mindenki számára ismert, hogy a 2015-ös migrációs válság milyen súlyos gazdasági, kulturális és biztonsági következményekkel járt. Ez a folyamat nem állt meg, sőt az elhibázott brüsszeli migrációs politika miatt a migrációs nyomás évről évre fokozódik egész Európában - tette hozzá.

Hangsúlyozta: Brüsszel mai vezetése nem megállítani akarja a migrációt, hanem kezelni próbálja azt.

Az új brüsszeli szabályozás kétfajta kötelező kvótát akar bevezetni. Egyrészt előírnák, hogy Magyarországra illegálisan és sokszor erőszakosan érkező migránsok kérelmeit itt, a magyar határon belül bíráljuk el. Ez migránsgettók létrehozását jelentené, és egyben hatalmas biztonsági kockázatot is. Másrészt egy kötelező migránskvótát is bevezetne - ismertette a parlamenti államtitkár.

Amennyiben nem teljesítjük a kötelezően előírt, ránk szabott illegális migránsok befogadását, 20 ezer eurót kell fizetnünk minden befogadott migráns után. Ez elfogadhatatlan - szögezte le Zsigmond Barna Pál. Hozzátette: a migránskvóták és migránsgettóük helyett hatékony kiutasítási mechanizmusra, a külső határok védelmére és a további "illegális beáramlások" megelőzésére van szükség.

Kiemelte: paradigmaváltás kell az európai uniós migrációs és menekültügyi szabályozásában. 

"A kudarcra ítélt migrációs paktum helyett józanságra, hatékony határvédelemre és a migránskérelmek határon kívüli elbírálására van szükség"

 - fogalmazott videóbejegyzésében.

A Soros-birodalom által finanszírozott magyar dollárbaloldal a balliberális fősodorral karöltve áterőltette a migrációs paktumot, ami továbbra sem állítja meg, hanem ösztönzi az illegális migrációt

 - vélekedett az államtitkár.

Döntsenek bárhogy Brüsszel háború- és migránspárti vezetői, mi továbbra is a magyar emberek érdekeit képviseljük.

Ehhez pedig olyan európai parlamenti képviselőkre van szükség, akik idegen érdekek helyett a nemzeti érdeket, az illegális migráció helyett a magyar embereket, a háború helyett pedig a béke ügyét képviselik - summázta Zsigmond Barna Pál.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.