Hírzóna

Útfelújítás miatt forgalomkorlátozás lesz a Röszkei pihenőhelyen

Útfelújítás miatt forgalomkorlátozás lesz a Röszkei pihenőhelyen

Kibédi Péter
2024. július 10., szerda
Útfelújítás miatt forgalomkorlátozás lesz a Röszkei pihenőhelyen

Az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a Röszkei pihenőhelyen (173-as kilométerszelvény) július 10-től várhatóan 2024. augusztus 1-ig burkolatfelújítási munkálatokat végeznek. A munkálatok ideje alatt a pihenőhely és az üzemanyag töltő állomás korlátozottan megközelíthető. 

 

A munkálatok első ütemében – július 10. és július 18. között – a Röszkei pihenőhelyről az autópályára történő ráhajtás az 5-ös számú főúti körforgalmon keresztül lesz biztosítva. A munkálatok második szakaszában – július 19. és augusztus 1. között – a Röszkei pihenőhelyet és az üzemanyag-töltő állomást a Szeged dél csomópont kihajtó ágán keresztül az 5-ös számú főúti körforgalomban történő visszafordulással lehet megközelíteni. A pihenőhelyről az autópályára történő ráhajtás szintén az 5-ös számú főúti körforgalmon keresztül lesz biztosítva. Az érintett szakaszon 60 és 80 km/h sebességkorlátozásra kell számítani. 

Az aktuális forgalomkorlátozásokról és terelésekről folyamatos tájékoztatást nyújt az Útinform a www.utinform.hu weboldalon, az AKA Zrt. a www.aka.hu honlapon és az üzemeltető A-WAY Zrt. Az AKA Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozásoknak megfelelően közlekedjenek az M5-ös autópályán és vigyázzanak a terelésben dolgozókra. 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.