Hírzóna

Mórahalomnál 15 migránst fogtak el

Mórahalomnál 15 migránst fogtak el

Bács-Kiskun vármegyében további 4 migránst tartóztattak fel

2024. július 5., péntek
Mórahalomnál 15 migránst fogtak el

A szolgálatot teljesítő rendőrök csütörtökön összesen 19 határsértőt tartóztattak fel és 7 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

 

Csongrád-Csanád vármegyében a járőrök két esetben összesen 15 határsértőt tartóztattak fel Mórahalom közigazgatási területén.

Bács-Kiskun vármegyében a járőrök egy esetben 4 határsértőt tartóztattak fel Kelebia közigazgatási területén.

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során afgán, szír és török állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

A tegnapi nap folyamán a rendőrök Bács-Kiskun vármegyében egy esetben 3 főt, Csongrád-Csanád vármegyében egy esetben 4 főt akadályoztak meg a hazánk területére történő illegális belépésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.