Hírzóna

Sok napsütés mellett néha megnövekszik a gomolyfelhőzet

Sok napsütés mellett néha megnövekszik a gomolyfelhőzet

2024. június 6., csütörtök
Sok napsütés mellett néha megnövekszik a gomolyfelhőzet

Nagyrészt napos időre van kilátás a gomoly- és fátyolfelhők mellett, és elsősorban az északi harmadban előfordulhat  zápor, zivatar.

A légmozgás többnyire mérsékelt marad, zivatarok környezetében azonban erős, viharos széllökések átmenetileg előfordulhatnak. A legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 31 fok között valószínű. Késő estére 18 és 23 fok közé csökken a hőmérséklet.

 

A mai napon fronthatás nem terheli szervezetünket. A nappali felmelegedés tovább erősödik, több helyen előfordulhat zápor, zivatar. A meleg, zivataros időben fülledtté válhat a levegő. Sokaknál jelentkezhet fejfájás, nyugtalanság, a légúti betegeknél nehézlégzés. Az arra érzékenyeknél álmosságérzet és nagyfokú fáradékonyság jelentkezhet. Jelentősebb egészségügyi panasz esetén (fulladás, légszomj) kérjen orvosi segítséget!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.