Hírzóna

Csaknem két hónap után ismét Kormányinfót tartanak

Csaknem két hónap után ismét Kormányinfót tartanak

2024. április 10., szerda
Csaknem két hónap után ismét Kormányinfót tartanak

Mit miért tesz a kormány? címmel tart Kormányinfót Gulyás Gergely és az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter. Az eseményen további két miniszter is részt vesz.

Fotó: MTI


Varga Mihály pénzügyminiszter és Nagy István agrárminiszter is részt vesz a csütörtöki Kormányinfón, amelyet délelőtt 11 órától tartanak a Miniszterelnöki Kabinetirodában.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, valamint Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő legutóbb február 16-án tartott Kormányinfót.

Gulyás Gergely azóta gerincműtéten esett át, de a Mandinernek adott interjújában elárulta, hogy már az utolsó Kormányinfó előtt is infúziót, valamint gerincinjekciót kapott. A február közepi Kormányinfó óta kiderült az is, hogy Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő lesz a Fidesz–KDNP főpolgármesterjelöltje. 

Utódja a szóvivői pozícióban Vitályos Eszter, aki a Kulturális és Innovációs Minisztérium államtitkára volt.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.