Hírzóna

Fél órán belül elkapták a szegedi tolvajt Csongrádon

Fél órán belül elkapták a szegedi tolvajt Csongrádon

2020. július 21., kedd
Fél órán belül elkapták a szegedi tolvajt Csongrádon

A csongrádi nyomozók fél órán belül elfogták azt a 46 éves szegedi férfit, aki egy nyitott autóból eltulajdonított egy táskát a városban. Lopás miatt kell felelnie - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított július 19-én délelőtt egy csongrádi áruház parkolójában figyelt fel az egyik nyitott gépkocsiban őrizetlenül hagyott táskára. Odament a járműhöz, és elvette az első ülésen lévő táskát, a benne lévő pénztárcával, személyes iratokkal, telefonnal és egyéb használati tárgyakkal együtt. A rendőrök a bejelentést követően 30 percen belül elfogták a feltételezett elkövetőt, akit előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. Ellene lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A férfi beismerte a cselekmény elkövetését. A nyomozók az eltulajdonított táskát lefoglalták és visszaadták azt a tulajdonosnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.