Hírzóna

Patikából és kocsmából lopott két nő a megyében

Patikából és kocsmából lopott két nő a megyében

2018. október 19., péntek
Patikából és kocsmából lopott két nő a megyében

A rendőrök 24 óra alatt két nőt is előállítottak lopás miatt. Egyikük egy földeáki szórakozóhelyről egy vendég, a másik gyanúsított egy szegedi üzletből egy vásárló pénztárcáját vitte el.

Egy algyői nő október 16-án délelőtt az egyik szegedi gyógyszertárban tett el egy pulton hagyott pénztárcát, a benne levő személyes iratokkal és készpénzzel. Ezzel csaknem egy időben egy földeáki nő az egyik helyi kocsmából szintén tárcát lopott. A feltételezett elkövető ezt követően bement egy közeli élelmiszerboltba, ahol ellenőrizte annak tartalmát. Az üzlet biztonsági kamerája azonban rögzítette az eseményt. A körzeti megbízottak rövid időn belül azonosították, majd előállították a gyanúsítottakat. Tőlük a rendőrök az eltulajdonított pénztárcákat, okmányokat és készpénzt lefoglalták. Ellenük lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi és a Makói Rendőrkapitányságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.