A Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karán november 21-én tartották meg az őszi Tudományos Diákköri Konferenciát. Ez alkalommal hét szekcióban mérték össze a versenyzők tudásukat: élelmiszertechnológia, élelmiszertudomány és környezet-biotechnológia, műszaki és ökonómia tárgykörben.
A szakmai zsűri és a szekció titkárok lelkiismeretes munkáját emléklap adományozásával ismerte el a Mérnöki Kar dékánja, Dr. habil. Bíró István. A rendezvény támogatója az SZTE MK Hallgatói Önkormányzata és a Dr. Huszka Tibor Élelmiszeripari Szakmai Klub, valamint a Bonafarm Csoport volt. Mialatt a zsűri eredményére vártak a vendégek, Prof. Dr. Véha Antal invitálására részt vehettek a Dr. Horváth Károlyról elnevezett terem ünnepélyes avatóján. A Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karának Hallgatói Önkormányzata biztosította a díjazottaknak a pénzjutalmat. Ezek átvételének módjáról a Mérnöki Kar Hallgatói Önkormányzatának alelnöke, Laurinyecz Nóra tájékoztatta a versenyzőket. A díjakat a helyezettek a Mérnöki Kar dékánjától, Dr. habil. Bíró Istvántól vették át. A Dr. Huszka Tibor Élelmiszeripari Szakmai Klub és a Bonafarm Csoport különdíjait Bencsik Dóra tanársegéd adta át. A díjkiosztó ünnepség végén Joóné Muhi Piroska, a Tudományos Diákköri Tanács titkára a maga és a TDT elnöke, Dr. habil. Zsótér Brigitta nevében gratulált a versenyzőknek és a felkészítő tanáraiknak, valamint megköszönte a zsűri, a TDK szervezésében résztvevő kollégák, demonstrátorok, HÖK képviselők fáradságot nem ismerő, áldozatos munkáját.
(Forrás: szte.hu)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.