Egyetem

Összegyetemi nyílt napot rendez az SZTE

Összegyetemi nyílt napot rendez az SZTE

2013. november 19., kedd
Összegyetemi nyílt napot rendez az SZTE

A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) csaknem háromszáz szakot felölelő, színes képzési kínálatával ismerkedhetnek meg a leendő hallgatók az intézmény összegyetemi nyílt napján, csütörtökön – közölte Újszászi Ilona szóvivő az MTI-vel.

A József Attila Tanulmányi és Információs Központban az érdeklődők a tizenkét kar és a tanárképző központ képviselőinek tehetik fel kérdéseiket, három helyszínen pedig óránként kari tájékoztató előadásokon ismerhetik meg a szegedi universitas képzéseit. Az Oktatási Hivatal munkatársa összevont felvételi tájékoztató előadás keretében ad választ a felvételi eljárás során felvetődő legfontosabb kérdésekre. A rendezvény keretében Ti jöttök címmel interaktív beszélgetést tartanak, amelyen közreműködik

Martinek Tamás

, az MTA Lendület programjában részt vevő egyetemi kutató is. A Csodák Palotája látványos kísérletekkel, bemutatókkal érkezik Szegedre, és szó lesz a Szegedi Tudományegyetemen folyó legjelentősebb, legérdekesebb kutatásokról is – tette hozzá Újszászi Ilona.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.