Balhé

Verekedésbe keveredett Szalai Ádám Budapesten

Verekedésbe keveredett Szalai Ádám Budapesten

2023. január 5., csütörtök
Verekedésbe keveredett Szalai Ádám Budapesten

Szalai Ádám verekedésbe keveredett Budapesten december végén – írja a Blikk. Egy fiatal azt állítja, hogy a válogatott korábbi csapatkapitánya megrúgta őt, miután odaszólt a testvérének. Szalai a lapnak elmondta, csak az öccsét védte, akit részeg fiatalok zaklattak.

Asértett elmondta, miután sértegette Szalai Ádám öccsét, a labdarúgó odafordult hozzá, elkezdett vele ordibálni és mellkason rúgta a talpával, ami miatt a földre is esett, ahol ismét belerúgott.

Úgy értékeltem, hogy meg akarják verni a testvéremet. Ezt természetesen nem hagyhattam, visszarohantam, majd egy rúgással eltávolítottam a testvéremtől az üvöltöző embert. Az nem igaz, hogy a földön fekvő embert megrúgtam”– idézi a Sportal Szalai Ádámot.

A Blikk megkeresésére azt írta a BRFK, hogy a feljelentés alapján ismeretlen tettes ellen rendeltek el nyomozást garázdaság gyanúja miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.