Balhé

Baukó Éva: a munkahelyemen molesztált Havas Henrik!

Baukó Éva: a munkahelyemen molesztált Havas Henrik!

2017. december 4., hétfő
Baukó Éva: a munkahelyemen molesztált Havas Henrik!

A szegedi születésű botrányhősnő Facebook-üzenetben vádolta meg egykori főnökét szexuális zaklatással. Éva azt írja, ez is közrejátszott abban, hogy korábban drogos és alkoholista lett. Szerinte Havas anális szexet akart tőle!

„Sziasztok! Biztos sokan meglepődtök ezen a bejegyzésemen, és azt kérdezitek, miért most árulom el életemnek ezt a sötét foltját. Pedig ez már 8 éve itt van bennem. Próbáltam elfelejteni, elfojtani – nem ment” – kezdi posztját a legnépszerűbb közösségi oldalon Baukó Éva. A szegedi születésű botrányhősnő szerint ez is közrejátszott abban, hogy az italhoz nyúlt, ezért voltak visszatérő, depressziós időszakai, ez okozta a pánikbetegségét is. Azt írja,

eddig erről csak a környezete tudott, hogyan molesztálták szexuálisan a munkahelyén, de a közelmúltban napvilágot látott hasonló esetek miatt úgy döntött: nyilvánosságra hozza, mi történt.

„IGEN. Erről van szó. Szeretném ezt kiírni magamból. Tudja meg mindenki, hogyan zsarolt meg egy illető azzal, hogy tönkreteszi a karrieremet, ha nem leszek a szeretője. Azóta is mindig görcsbe rándul a gyomrom, ahányszor meglátom ezt az embert a tévében. Azt az embert, akiben megbíztam, akire végtelenül felnéztem, és akit tiszteltem. Pár hónapig a személyi asszisztense voltam, azt hittem, ez lesz álmaim állása. Aztán kiderült, hogy ez a férfi, a híres ember egy könyörtelen zsarnok, egy szexuális ragadozó” – fakad ki a Facebookon Éva, aki hozzáteszi: „A nevét még nem írom le, de biztos vagyok benne, hogy magára ismer…

És üzenem neki: tudom, hogy másoknak is tönkretetted az életét! Eddig én féltem. Már nyolc éve élek ebben, most átadok neked belőle egy kicsit…Ugye, milyen rohadt érzés???”

Baukó Éva üzenetét az

Index is észrevette

, sőt, megnevezte Havas Henriket, mint állítólagos zaklatót. A nő azt mondta, Havas anális szexet is akart tőle. Erről egyébként korábban már beszélt egyszer, ebben a "legendás" videóban:

Havas a portálnak úgy reagált:

Ezt Ómolnár találta ki annak idején a Story magazinban, most a Ripostban szedte elő megint, őt kérdezzék, engem ez az egész nem érdekel.

Fotó: Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.