Balhé

Egy ittas szegedi nő több autót is megrongált

Egy ittas szegedi nő több autót is megrongált

2023. május 26., péntek
Egy ittas szegedi nő több autót is megrongált

A szegedi rendőrök azonosították és elfogták azt a helybéli nőt, aki több autót is szándékosan megkarcolt.

A rendőrségre 2023. március 28-án a délutáni órákban érkezett bejelentés, mely szerint Szegeden megrongáltak egy utcán parkoló autót. Az elkövető a Volvo bal első és hátsó ajtajának, valamint sárvédőjének a fényezését karcolta meg. A helyszín megtekintése során további két, hasonló módon megrongált járművet is találtak a rendőrök. A nyomozók azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, és lefoglalták a helyszín közelében telepített kamerák felvételeit. A videók megtekintése során a detektívek egyből felismerték a tettest, akinek korábban már volt dolga a hatóságokkal. Gyanúsítotti kihallgatásán beismerte a bűncselekmény elkövetését:

Elmondta, hogy egy átmulatott éjszaka után még számára is ismeretlen okból végighúzott egy hegyes tárgyat az autók fényezésén – nem gondolta, hogy ebből ekkora probléma lesz.

A Szegedi Rendőrkapitányság rongálás vétség elkövetésének alapos gyanúja miatt indított eljárást.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.