Közlekedés

Mától a jegypénztáraknál is megvehetjük ország- és vármegyebérletünket

Mától a jegypénztáraknál is megvehetjük ország- és vármegyebérletünket

2023. április 28., péntek
Mától a jegypénztáraknál is megvehetjük ország- és vármegyebérletünket

Mától a MÁV-START csaknem960 jegyértékesítő pontján,mintegy 480-480 jegypénztárnál és automatából, továbbá a Volánbusz150pénztárában tette elérhetővé a vármegye- és országbérleteket a MÁV-Volán-csoport - tájékoztatottróla a társaság.

A MÁV-START a személyes ügyfélszolgálatain is várja az új bérlettermékek iránt érdeklődőket: Budapesten két helyen, a Keleti és a Déli pályaudvaron, továbbá Békéscsabán, Debrecenben, Győrött, Miskolcon, Pécsett, Nyíregyházán, Szegeden, Székesfehérváron és Szolnokon.

Május 1-jétől tovább bővül majd az értékesítési helyek száma. Aznaptól aVolánbusz helyközi járatainak fedélzeténaz autóbuszvezetőktől is megvehető az új bérlettermék. ABKKis ekkortól kezdi meg a Pest vármegye- és az országbérlet árusítását az értékesítési pontjain. A május 1-jétől használható díjtermékek értékesítéseáprilis 24-én elstartolt a MÁV applikációban.

z elővételi online árusítás elindítása ótapéntek délig több mint 9200 újfajta bérletet vásároltak. Ebből6300 feletti a vármegyebérlet; a legtöbbet, 1450-etPestvármegyére váltották. Az eladási toplistán Borsod-Abaúj-Zemplén és Győr-Moson-Sopron vármegye követi. Az eddigi számok alapján egyébkénta kedvezményes országbérlet a legnépszerűbb, eddig mintegy 2300 darab kelt el - írja közleményében a társaság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.