A Szegedi RSE győzelemmel kezdte az NB I elődöntőt

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Vidux-Szegedi RSE hazai sikerrel nyitotta az NB I-es rájátszást: az elődöntő első mérkőzésén 3:1-re győzött a DKSE ellen.

A csapat vélekedése szerint a találkozó minden szempontból megfelelt az elképzeléseknek. Az első szettben kiemelték Tomás Dileo blokkjait, Csányi Dániel támadásait és Davi Pozzobon szinte fogadhatatlan nyitásait, amely következtében 25:19-re meg is nyerték a szettet.

A második szettben Borsi Levente többször is reménytelennek tűnő labdákat mentett, Piti Richárd pedig ász nyitásokkal, erős támadásokkal segítette előre a csapatot, a végén a szegediek maradtak alul 25:23-as eredménnyel.

A térfélcsere után ismét a hazaiak kerültek jobb formába, a harmadik szettben 25:21-re győztek, a negyedikben 26:24-re.

Hosszabb kihagyás után léptünk újra pályára, ami meglátszott a játékunkon. A második szettben többször is úgy éreztem, hogy belealudtunk a mérkőzésbe, de ezen a játszmán kívül mindig túl tudtunk lépni a nehéz helyzeteken. A harmadik szettben viszont újra azon a hőfokon égett a csapat, amely egy elődöntőhöz kell. Örülünk a győzelemnek, viszont van még előttünk több mérkőzés, holnaptól már a következő meccs lesz a legfontosabb, nem pedig az, hogy most nyertünk

összegezte Fésüs Erzsébet.

Az elődöntő második találkozója csütörtökön 19:30-tól lesz a Dunaújváros otthonában.

A harmadik összecsapást április 11-én (kedd) 19 órakor rendezik, kivételesen az újszegedi sportcsarnokban.

Előző sztori

Dr. Gruber László: a homoszexualitás és a pedofília között lehet valamilyen kapcsolat

Következő sztori

150. évfordulóját ünnepelte az SZTE Állam- és Jogtudományi Kara