Közélet

Vádat emeltek a beteg apját súlyosan megverő férfi ellen

Vádat emeltek a beteg apját súlyosan megverő férfi ellen

2023. március 2., csütörtök
Vádat emeltek a beteg apját súlyosan megverő férfi ellen

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfivel szemben, aki frissen műtött, beteg édesapját verte meg, amely következtében bordatörést szenvedett el az áldozat.

A vádirat szerint a férfi 2022. július 19. napján a koraesti órákban kereste fel szülei szegedi házát. A vádlott minden ok és előzmény nélkül vitatkozni kezdett, majd agresszíven lépett fel édesapjával szemben, akit ezt követően több alkalommal ököllel arcon ütött, háton rúgott és ütött. A röviddel azt megelőzően műtött, súlyos beteg sértettnek a bántalmazás következtében 8 napon túl gyógyuló bordatörése és egyéb sérülései is keletkeztek.

A járási ügyészség a vádlottat a bűncselekmény elhárítására fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértés bűntett elkövetésével vádolja.

A vádemeléskor letartóztatásban levő férfi bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.