Gasztro

Szeged belvárosába térhet vissza a népszerű étteremlánc

Szeged belvárosába térhet vissza a népszerű étteremlánc

2023. március 29., szerda
Szeged belvárosába térhet vissza a népszerű étteremlánc

Az Árkád bevásárlóközpontban fel is szabadult számára a hely.

Vasárnap nyitott ki utoljára az Árkádban a bevásárlóközpont nyitása óta jelen levő Jack's Burger étterem. A cég honlapján még ugyan szerepel a szegedi üzlet, de vélhetően hamar lekerül a térképről. Az étteremláncot egyébként a Cápák között című műsorból ismert Moldován András vállalkozó hozta létre. Jelenleg Budaörsön és Dunakeszin van még étterme.

Néhány hónapja azonban felröppent a hír, hogy a Pizza Hut amerikai étteremlánc már egy jó ideje online platformokon keresi az alkalmazottakat egy szegedi egységhez, ami egyes információk szerint a most bezárt Jack's Burger helyén nyílhat meg.

Akik pedig a Jack's Burger-t szerették, azok számára bíztató hír lehet, hogy a a cég franchise partnereket keres annak honlapja szerint, aki szeretne a most bezáró helyett egy újat nyitni.

(Webrádió)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.