Politika

Most a pedofil botrányt kenné el álhírekkel a baloldal

Most a pedofil botrányt kenné el álhírekkel a baloldal

2023. március 1., szerda
Most a pedofil botrányt kenné el álhírekkel a baloldal

Durva álhír terjed, miszerint én, vagy az általam vezetett önkormányzat 2015-ben kitüntette a pedofil botrányba keveredett Bite Zsoltot. Ez tipikus baloldali hazugság - írja közösségi oldalán Kocsis Máté.

A Fidesz frakcióvezetője rámutatott arra, hogy az álhírt Pikó András baloldali polgármester hirdeti egy videóban és más helyeken is, miközben éppen ő az, akiről előkerült egy korábbi fénykép, ahol egy bizonyos rendezvényen a 15 éves fiúval szexuális kapcsolatot létesítő pedofillal "egy társaságban van".

Kocsis Máté kiemeli, hogy

A kínos ügyről a VIII. kerület vezetője hazugságokkal és az én besározásommal igyekszik elterelni a figyelmet, ezért terjeszti az álhíreket.

Egyébként Pikó Andráséknál nem ismeretlen a gyermekek felé irányuló szexuális propaganda, hiszen ezt feladatként bele is írták a kerület programjába tavaly.

Két józsefvárosi gyermek apjaként is annyit üzenek nekik: el a kezekkel a gyermekeinktől! A szükséges jogi lépéseket természetesen megteszem az álhír terjesztőivel szemben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.