Sport

Közel három negyednyi gólcsend pecsételte meg a szeged sorsát

Közel három negyednyi gólcsend pecsételte meg a szeged sorsát

2023. február 5., vasárnap
Közel három negyednyi gólcsend pecsételte meg a szeged sorsát

Sánta Dániel mellett Boros Tamásra sem számíthattak a szegediek.

Bár a vezetést a Szeged szerezte meg, de a következő góljukra huszonhárom (!!!!) percet kellett várni - az újabb góljukat10-2-nél a negyedik negyedben jegyezték. Azt a szakaszt ugyan megnyerték a szegediek, de győzelemre esélyük sem volt.

Szombaton a bajnokságban, a Szeged, a Kaposvár vendége lesz 15 órától.

Kiss Csaba: – Egy ilyen mérkőzésen derül ki, hogy milyen csapat vagyunk valójában. Ha szeretnénk közvetlenül az elithez tartozni, akkor változtatnunk kell egy-két dolgon. Borzasztóan csalódott vagyok, mert az eredmény ránk nézve hízelgő. Hét gólnál sokkal nagyobb különbség volt a két csapat között. A Honvéd otthonában ki lehet kapni héttel, de amiatt nagyon szomorú vagyok, ahogy elszenvedtük ezt a vereséget. Borzasztó volt megélni, hogy a játékosaim milyen hozzáállással vízilabdáztak. Hatalmasat csalódtam egy-két emberben, mint sportoló. Nehéz megemészteni, amit a vízben láttam, de ettől még fel kell reggel a Nap. Keserű pirulát kell lenyelnünk, tudtuk, hogy a Honvéd nem a közvetlen ellenfelünk idegenben, de jó lett volna egy olyan mérkőzést játszani, ami ad esélyt a pontrablásra. Sanszunk viszont erre az első gól után nem adódott. Vissza kell térnünk arra a polcra, ahova valók vagyunk, és ott gyűjtögetni a pontokat ahhoz, hogy elérjük a céljainkat. Gratulálok a Honvédnak, fantasztikusan vízilabdáztak. 

Honvéd–Szegedi VE 11–4 (3–1, 5–0, 2–0, 1–3) 
Férfi vízilabda OB I., 13. forduló, Budpaest, Kőér utcai sportuszoda. Vezette: Csanádi, Tóth I. 
Honvéd: Decker A. – Kevi 2, Hessels S. 2, Fejős, Kiss B. 1, Gregor 1, Nyíri 1. Csere: Farkas (kapus), Ekler, Hosnyánszky, Csite, Sugár 3, Simon 1, Manhercz Á. Vezetőedző: Szivós Márton. 
Szegedi VE: Molnár D. – Leinweber, Bóbis 1, Lakatos 1, Baj 1, Kürti, Horváth V. Csere: Kovács K. (kapus), Kardos 1, Tóth Gy., Horváth Zs., Kasza, Pörge, Vékony. Vezetőedző: Kiss Csaba. 
Gól – emberelőnyből: 7/1, ill. 5/1. 
Kipontozódott: Gregor. 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.