Hírzóna

Újabb leállás jön az OTP Banknál

Újabb leállás jön az OTP Banknál

2023. február 24., péntek
Újabb leállás jön az OTP Banknál

Az OTP korábbi közlése szerint fejlesztési okokból 2023. február 24-én, pénteken 22.00-tól február 25-én hajnali 5.00-ig, az internetbank, az online személyi kölcsön és online folyószámlahitel igénylés, az eBIZ szolgáltatás, a Simple, a SmartBank, az Electra, a SmartBróker alkalmazás, a QR kódos internetes fizetési szolgáltatások, a SZÉP kártya mobilalkalmazás foglalási előleg kifizetése és a zsebek egyenlege, valamint a Vámpénztári rendszer nem lesz elérhető - írja a Pénzcentrum a bank közleményére hivatkozva. Márciusban is várhatók hasonló leállások.

Arról is tájékoztatták az ügyfeleket, hogy fejlesztési okokból 2023. március 18-án 23 órától március 19-én hajnali 1:30 óráig, az internetbank, az eBIZ szolgáltatás, a SmartBank, az Electra, a SmartBróker alkalmazás, a QR kódos internetes fizetési szolgáltatások, valamint a Vámpénztári rendszer nem lesz elérhető.

A tervezett fejlesztések bankszünnapnak számítanak akkor is, ha a szolgáltatások csak rövid ideig, és nem egy teljes napig szünetelnek a Hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. évi CCXXXVII. tv 286§ szerint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.