Hírzóna

A szegedi lett a 2022-es év hivatásos tűzoltó-parancsnoksága

A szegedi lett a 2022-es év hivatásos tűzoltó-parancsnoksága

2023. február 28., kedd
A szegedi lett a 2022-es év hivatásos tűzoltó-parancsnoksága

Évértékelő állománygyűlésen vehették át elismerésüket az ország legjobbjai Budapesten, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság székházában. Mint az elmúlt évet értékelő, és az idei év feladatait megszabó állománygyűlésen elhangzott, a katasztrófavédelem kiválóan teljesítette feladatát. A főigazgató kitért arra, hogy 2022-ben az előző évekhez képest megemelkedett a beavatkozások száma, ezzel arányosan az állomány leterheltsége is nőtt.. A főigazgató megköszönte a társszervek elmúlt évi támogatását, majd a közelmúlt eseményei kapcsán külön köszönetét fejezte ki a HUNOR Mentőszervezet törökországi helytállásért.

Évértékelő állománygyűlésen vehették át elismerésüket az ország legjobbjai Budapesten. Az állománygyűlésen dr. Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója

a szakmai feladatok végrehajtásában nyújtott kiemelkedő teljesítménye elismeréseként a 2022-es Év hivatásos tűzoltó-parancsnoksága címet adományozta a Szegedi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságnak.

Az elismerést Galiba Gábor tűzoltó alezredes, tűzoltóparancsnok vette át.

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.