Közélet

Lángolt egy lakóház Hódmezővásárhelyen

Lángolt egy lakóház Hódmezővásárhelyen

2023. január 26., csütörtök
Lángolt egy lakóház Hódmezővásárhelyen

Három kigyulladt épülethez is riasztották a tűzoltókat tegnap Csongrád-Csanád vármegyében - számol be róla a Katasztrófavédelem.

A kéményben lerakódott korom izzott egy tanyaépületben szerdán Csongrádon. A város hivatásos egysége a kéményből eltávolította az izzó, füstölő lerakódást, megakadályozva ezzel egy nagyobb tűz kialakulását.

Ez volt azonban talán a legenyhébb tűzeset tegnap: egy elhagyatott röszkei tanyaépület tetőszerkezete is kigyulladt, melyet egy vízsugárral sikerült eloltania a szegedi tűzoltóknak. Senki nem sérült meg.

A hódmezővásárhelyi Görbe utcában teljes terjedelmében lángolt egy lakóház. A hivatásos tűzoltók percek alatt a helyszínre érkeztek, amikorra már a melléképület is lángra kapott. Négy gázpalackot vittek ki az épületből az oltás során, a tüzet három vízsugárral sikerült eloltani.

Két autó karambolozott szerdán Szegeden, a Csap utcában. A szegedi egység áramtalanította a járműveket, két ember megsérült.Hasonló esett történt Makón, ott két terepjáró ütközött egymással, egy ember sérült meg a balesetben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.