Krimi

Kannabiszt termesztett a szegedi lakásában egy 50 éves férfi

Kannabiszt termesztett a szegedi lakásában egy 50 éves férfi

2023. január 19., csütörtök
Kannabiszt termesztett a szegedi lakásában egy 50 éves férfi

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy szegedi férfi ügyében, aki kábítószert tartott és termesztett lakásában – közölte a police.hu.

A megalapozott gyanú szerint az 50 éves férfi 2022 áprilisát megelőzően, szegedi ingatlanjában kannabisz növényeket termesztett.

A nyomozók a feltételezett elkövető lakásán, a tavaly április 1-jén megtartott kutatás során csaknem 40 tő kannabisz növényt, mintegy másfél kilogramm növényi törmeléket, kábítószer gyanús növényi ágvégződéseket, illetve az ezek termesztéséhez szükséges eszközöket foglaltak le.

A rendőrök a férfit elfogták és előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

Ellene kábítószer birtoklás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Szegedi Járási Ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.