VIDEÓ A CIKKBEN!

Orbán Viktor: a nyugdíjasok számíthatnak ránk!

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A kormány január elsejétől 15 százalékkal megemeli a nyugdíjakat – jelentette be Orbán Viktor a közösségi oldalán.


A miniszterelnök videóban elmondta, a szankciók miatt tombol az energiaválság, ami ellen védekezni kell, de nem szabad elfeledkezni a nyugdíjasokról sem, ezért a kormány folytatja, amit 2010 óta folyamatosan tesz, és megőrzi a nyugdíjak értékét.

Az elhibázott brüsszeli szankciók miatt egész Európában tombol az energiaválság, ez bennünket, magyarokat is nyomaszt és érint” – hangsúlyozta Orbán Viktor, hozzátéve, hogy védekezni kell: “mi magyarok ársapkákkal és rezsicsökkentéssel védjük a családokat”.

Jelezte: a védekezés közben nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy Magyarországnak vannak nagy céljai, amelyek túlmutatnak a nehéz időszakokon.

Az egyik ilyen nagy célnak a kormányfő a nyugdíjasok méltó életének biztosítását, illetve a nyugdíjak értékének megőrzését nevezte.

Ezt a célt 2010 óta minden évben sikerült elérnünk; most, hogy 15 százalékkal emeljük január elsejével a nyugdíjakat, ez 2023-ban is így lesz. “A nyugdíjasok számíthatnak ránk!” – hangsúlyozta a miniszterelnök.

Előző sztori

Csökkenhetnek a lakáshitel-kamatok és törlesztőrészletek

Következő sztori

Több szegedi sportoló is az év legjobbjai között