Közélet

Díjat kapott Orbán Viktor

Díjat kapott Orbán Viktor

2022. december 16., péntek
Díjat kapott Orbán Viktor

John Fostres Dulles-díjat kapott Orbán Viktor miniszterelnök az Egyesült Államok egnagyobb és legrégebbi, republikánus fiatalokat tömörítő egyesületétől.Erről a miniszterelnök politikai igazgatója, Orbán Balázs számolt be közösségi oldalán.

A díjátadón úgy fogalmaztak, Orbán Viktor miniszterelnök a ,,magyar nemzet elkötelezett védelmezője, beleértve a határon belüli magyarokat és a trianoni békeszerződés által az anyaországtól elszakított magyarokat is."

Elhangzott az is, hogy a megítélésük szerint Orbán véghez visz dolgokat, többek között ,,átalakította a médiavilágot", hogy az a nemzeti értékeket szolgálja.

A beszédben kiemelték, hogy „olyan adópolitikát hozott létre, amely támogatja a gyermekvállalást, és jelentősen csökkenti az adóterheket, ha a családok három vagy annál több gyermeket vállalnak”. Kiemelték azt is, hogy olyan választás tartottak, melynek eredménye egy nap alatt megszületett, és amely a nemzetközi sajtót jobban érdekelte, mint bármelyik más ország választását.

Hangsúlyozták: „Orbán miniszterelnök felemeli nemzetét, és erősíti annak identitását.”

A magyar kormányfő helyett Takács Szabolcs, Magyarország amerikai nagykövete vette át a díjat.

(via Index)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.