Közélet

Botka László szerint Orbán Viktor baloldali képviselő

Botka László szerint Orbán Viktor baloldali képviselő

2022. december 16., péntek
Botka László szerint Orbán Viktor baloldali képviselő

Tápai Péter, a Fidesz frakciójának vezetője megköszönte az ünnepi fényeket és Botkának azt, hogy „sok balliberális városvezetővel ellentétben nem borította sötétbe a városát”. Kiemelte, hogy a baloldal a szankciókban hisz, és olyan helyzetet teremtett, amilyet már senki nem kíván. Dobrev Klára az uniót zsarolja, az ország ellen dolgozva.

"Ha Szegedet akarják megmenteni, hozzanak ide ipart.”

-jelentette ki, hozzátette: "ehhez pedig használják ki a kormánypárti parlamenti képviselőnket. Ne kritizálják, mint ahogyan teszi ezt a szervilis, részrehajló, közpénzből fizetett Garai Szakács László."-utalva arra, hogy a városházi horpottál főszerkesztője rendszeresen hazugnak nevezi Mihálffy Béla kormánypárti országgyűlési képviselőt.

"Dolgozzanak Szegedért és a szegediekért. Én ehhez kívánok nagyon sok erőt, kitartást Önöknek és kívánok mindannyiunknak egy békés ellentétektől mentes konstruktív jövőt!"-zárta mondandóját a farkcióvezető.

Mivel a hozzászólás jobbról jött, a polgármesteri audikommentár sem maradt el. Botka László szerint Orbán Viktor szavazta meg a szankciós csomagokat, így szerinte a megfejtés: Orbán Viktor baloldali. A szankciók megszavazásának részletei ismételten nem kerültek elő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.