Hírzóna

Külföldieknek szóló podcastot indít Kovács Zoltán

Külföldieknek szóló podcastot indít Kovács Zoltán

2022. október 8., szombat
Külföldieknek szóló podcastot indít Kovács Zoltán

Új podcastot indít a Magyarország iránt érdeklődő külföldi közönségnek The Bold Truth About Hungary címmel Kovács Zoltán. A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szombaton Facebook oldalán és a Twitteren azt írta, hogy meghívott vendégeivel a hagyományos kormányzati kommunikáció nyújtotta kereteket némileg átlépve mutatják majd be a magyar álláspontot.

Kovács Zoltán az MTI-nek elmondta: az elmúlt 12 évben oly sok formában próbálták elmondani, hogyan vélekedünk és gondolkodunk a világról, a politikáról, mégis sokan úgy tesznek, mintha nem értenék. "A külföldieknek ezért most egy újabb platformon mondjuk el külföldiül" - fogalmazott a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, hozzátéve: most már aztán végképp nem mondhatják azt, hogy nem értik, miről beszélünk és hogyan gondolkodunk a világról.

Tájékoztatása szerint a témák között szerepelnek majd többek között az uniós pénzek, a nemzetpolitika vagy akár a szomszédban zajló háború.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.