Politika

"A szankciók működnek" - közölte a Momentum, amely ezért jótékonyan elégetné a konzultációs íveket

"A szankciók működnek" - közölte a Momentum, amely ezért jótékonyan elégetné a konzultációs íveket

2022. október 16., vasárnap
"A szankciók működnek" - közölte a Momentum, amely ezért jótékonyan elégetné a konzultációs íveket

A Fidesz abban reménykedik, hogyha kellően sokan támogatják a kormány álláspontját és küldik vissza a legújabb nemzeti konzultációs íveket, akkor ezzel befolyásolni lehet a szerintük rosszul működő energia szankciós lépéseit az EU-nak.

https://szegedma.hu/2022/10/hollik-remenykedik-hogy-kikenyszerithetik-az-unios-szankcios-politika-megvaltoztatasat

A Momentum mondott erősebbet: jótékonyan elégetnék inkább az íveket!

Amint azt a párt közleményben közölte: "A Fidesz álkérdéseivel elindult a kormánypárt hazug konzultációja. Több milliárd forintból ismét csak hazugságot, megtévesztést és kormányzati propagandát kapnak a magyar családok.

A modernkori Magyarország egyik legsúlyosabb megélhetési válságát éljük, a kormány mégsem az emberek megsegítésén dolgozik, hanem másra akarja kenni a rossz kormányzás következményét és felelősségét.

Több százezer magyar családnak azonnali és valódi segítségre van szüksége ahhoz, hogy át tudja vészelni valahogy a fűtési szezont. Ezért a Momentum országszerte be fogja gyűjteni az emberektől a Fidesz hazug konzultációs íveit, hogy papír fűtőtéglák formájában újrahasznosítsuk és jótékony célra fel tudjuk ajánlani őket.

A Fidesz megpróbálja elhazudni a válságot, de mi kint leszünk az utcákon és a tereken, hogy elmondjuk mindenkinek az igazságot: a szankciók működnek.

A hazai válságért pedig a rossz kormányzás a felelős! Ma a Fidesz-felárat kell megfizetniük a magyaroknak!" - vélekednek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.