Közélet

Több helyen is forgalomkorlátozás és útszűkület lesz Szegeden

Több helyen is forgalomkorlátozás és útszűkület lesz Szegeden

2022. augusztus 22., hétfő
Több helyen is forgalomkorlátozás és útszűkület lesz Szegeden

Több helyen is cseréli az aknafedőket a Szegedi Vízmű Zrt a városban, augusztus 28-ig. Alsóvároson a Bem és a Hattyas utcákban, a Borbás és Szabad sajtó utcák közötti szakaszon dolgoznak majd. Ugyancsak mátol cserlik az aknafedőket a Párizsi körút páratlan oldalán, a Kossuth Lajos sgt. és a Klapka tér között, de itt várhatóan szeptember 4-ig elhúzódnak a munkálatok. Hangsúlyozták, az érintett útszakaszokon esetenként útszűkületre és sebességkorlátozásra kell felkészülni.

Ivóvízvezeték-felújítási munkálatok miatt ugyancsak forgalomkorlátozás lesz a a Kálvária tér és Nemestakács utca közötti szakaszon majd a második ütemben a Veres Ács utca Kolozsvári és a Kálvária tér közötti részén. A munka Kálvária téri körforgalmat is érinti, emiatt forgalomkorlátozásokra kell számítani augusztus 21-től szeptember 12-ig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.