Krimi

Megöltek egy magyar édesanyát és lányát Bécsben

Megöltek egy magyar édesanyát és lányát Bécsben

2022. augusztus 6., szombat
Megöltek egy magyar édesanyát és lányát Bécsben

Megöltek egy magyar édesanyát és annak 14 éves lányát Bécsben. Az elsődleges információk szerint a gyanúsított egy tunéziai férfi, a meggyilkolt nő párja.

AKrone Zeitunginformációi szerint az anya két fia, egy hét és egy kétéves gyerek péntek reggel szemészeti vizsgálatra mentek, az édesanyjuk azonban nem jelent meg. Az orvosuk megpróbálta elérni a nőt telefonon, de hiába. A két fiút már rendőrök vitték haza, a lakásba azonban már nem mehettek be.

A lakás bejárati ajtaját félig nyitva hagyták, anya és lánya a sötét hálószobában feküdt holtan - írja az osztrák lap.

A boncolásnál megállapították, hogy idegenkezűség történt, a két nőt minden bizonnyal megfojtották.

A gyilkossággal összefüggésben a rendőrség a nő 49 éves párját, a tunéziai Mahmoud N.-t keresi. Az elsődleges információk szerint a gyilkosság előestéjén a férfi a lakásban tartózkodott, ám a rendőrség kiérkezésekor már nem tartózkodott ott - ahogy bécsi bejelentett lakhelyén sem. Az osztrák hatóságok információja szerint a tunéziai férfi nem büntetett előéletű.

(via Index)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.