Közélet

Soha nem látott mennyiségű helikopterrel érkezik az idei szegedi légiparádé

Soha nem látott mennyiségű helikopterrel érkezik az idei szegedi légiparádé

2022. június 8., szerda
Soha nem látott mennyiségű helikopterrel érkezik az idei szegedi légiparádé

Éjszakai látványshow is lesz a Szeged International Airshow-n.

Három nappal, három egyedi programstruktúrával és számos újdonsággal készülnek a szervezők a SZIA-ra. A programok szeptember 9-én éjszakai látványshow-val kezdődnek. Az országban egyedülálló drónos fényműsor ötvözi a művészetet és az élvonalbeli technológiát A zenére koreografált egyedi történeteket, amikbena gépek a levegőben egyszerre használnak pirotechnikát, füstöt és lézerfényeket,tavaly már láthatta a közönség, aki lemaradt róla vagy újra megnézné, most pótolhatja.

A következő nap a nemzetközi programé lesz, amire több mint 10 nemzet pilótái érkeznek hazájuk leglátványosabb légi produkcióival. Ezen a napon hagyományosan kötelékrepüléseket, illetve műrepülő és vitorlázó bemutatókat is szoktak tartani, konkrétumokat azonban egyelőre nem közöltek a szervezők. 

A programot szeptember 11-én pedig a helikopterek zárják, erről a napról egyelőre annyit lehet tudni, hogy ilyen mennyiség ebből a fajta légi járműből egyszerre még sosem volt Szegeden.

A programsorozatra már elkezdték árulni a kedvezményes árú bérleteket, az online felületen már le lehet foglalni a helyeket az idén is mozgalmasnak ígérkező családi programra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.