Politika

Gulyás Gergely keményen odaszólt a Ryanair tulajdonosának

Gulyás Gergely keményen odaszólt a Ryanair tulajdonosának

2022. június 27., hétfő
Gulyás Gergely keményen odaszólt a Ryanair tulajdonosának

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a közmédiának adott interjúban tért ki a Ryanairrel szemben viselt konfliktusra.Michael O'Learyről, a vállalat vezérigazgatójáról azt mondta:

Ha valaki egy ír kocsmában töltötte a gyermekkorát, ahol túl fiatalon túl sok alkoholhoz jutott, akkor – úgy látszik – ennek felnőttkorban is nyoma marad.

A miniszter az interjúban beszélt az orosz olajambragóról. Úgy váli, hogy az európai sajtó nyomása áll a mögött, hogy a magyar kormányt leszámítva szinte minden állam támogatta a lépést idén májusban (holott márciusban, a versailles-i uniós csúcson még más volt a helyzet).

A miniszter azt is elmondta, hogy a baloldal szerinte hibát követ el azzal, hogy a brüsszeli álláspontot képviseli az uniós kérdésekben, ez az áprilisi választási eredményből is kiderült.

A tárcavezető arról is beszélt, hogy készek együttműködni Karácsony Gergellyel és a budapesti városvezetéssel, annak ellenére is, hogy „a főpolgármester mandátumának első három évéből kettőt személyes ambícióktól vezérelve a kormány elleni kampányra szánt”.

A teljes interjút itt nézheti meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.