Politika

Jakab Péter kasztráltatná a pedofilokat

Jakab Péter kasztráltatná a pedofilokat

2022. május 10., kedd
Jakab Péter kasztráltatná a pedofilokat

A Jobbik újonnan megválasztott elnöke és frakcióvezetője úgy nyilatkozott: ha egy javaslattal a párt egyetért, meg fogják szavazni, bárki is terjesztette be.

A politikus az ATV Egyenes beszéd c. műsorában arról beszélt, több olyan javaslatuk is volt, amit végül a fideszes többség is megszavazott, igaz, csak azután, hogy azt egy kormánypárti képviselő terjesztette be. Szerinte a pedofiltörvényt is azért szavazták meg, mert ők voltak az a párt, amelyik szorgalmazta, hogy a pedofilok ellen keményen kellene fellépni.

Sőt, Jakab ennél is tovább menne: a pedofilok esetében szerinte a kémiai kasztrálás is megfontolandó.

A Jobbik körül kirobbant zaklatási ügyről is beszélt. Ennek kapcsán úgy nyilatkozott: azonnal elindult a vizsgálat, ahogy a Jobbik etikai bizottságához fordult Szilágyi György élettársa. Azt azonban nem érti, miért vártak öt hónapot ezzel és a feljelentéssel.

(rtl.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.