Szórakozás

Megvan a Deja Vu Fesztivál teljes programja

Megvan a Deja Vu Fesztivál teljes programja

2022. április 6., szerda
Megvan a Deja Vu Fesztivál teljes programja

Lou Bega, a Las Ketchup, Basshunter, valamint Korda György és Balázs Klári is ott van a fellépők között.

Már csak kevesebb mint két hónap múlva startol el Magyarország legnagyobb retro fesztiválja, aminek immár a teljes programja elérhető. A 2022. június 3-tól 5-ig tartó rendezvényen olyan világsztárok lépnek fel a 90—es és 2000-es évekből, mint Arash, Basshunter, Cascada, Lou Bega, Paradisio, Masterboy, La Bouche, Kate Ryan, Las Ketchup, Alex Gaudino és Alexandra Stan.

Kovács Ádám, a fesztivál igazgatója elmondta, az idei Deja Vu-n is törekszenek a környezettudatosságra, így az egész rendezvény készpénzmentes és repoharas lesz. A helyszín idén is az Újszegedi Partfürdő és Kemping.

A világsztárok mellett olyan ikonikus hazai előadók teszik tiszteletüket, mint aKozmix, Korda György és Balázs Klári, DJ Sterbinszky, Náksi, Csordás Tibi, a Fresh, Kozsó, Bárány Attila, Krisz Rudi, DJ Dominique, Peat Jr & Fernando feat. Sheela, az Ufo Update, vagy épp Rakonczai Imre. De itt lesznek a Szegedi Éjszaka meghatározó alakjai is,Bigiboy, MolnárBé, Nacsa, DJ Lennard és Gabriel B.

A teljes program ismertetésével egyidőben elindult a napijegyek értékesítése is, melyről itt talál további információkat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.