Sport

Már várják az önkéntesek jelentkezését a vizes VB-re

Már várják az önkéntesek jelentkezését a vizes VB-re

2022. április 29., péntek
Már várják az önkéntesek jelentkezését a vizes VB-re

A szervezők pénteki közlése szerint a kereken ötven nap múlva, június 18. és július 3. között sorra kerülő világeseményre várhatóan május közepén kezdik árusítani a belépőket. A szurkolóknak a pontos dátumért érdemes figyelemmel követniük a Magyar Úszó Szövetség és a Magyar Vízilabda Szövetség honlapját, illetve a vb hivatalos Facebook-oldalát - olvasható a tájékoztatásban.

Azok, akik önkéntesként szeretnének közreműködni a szervezésben, lebonyolításban, már mostantól jelentkezhetnek ezen az oldalon.

A magyarországi vb-rendezést február 7-én jelentették be. Az úszás és a műugrás versenyei a Duna Arénában zajlanak majd, a műúszás a margitszigeti Széchy-medencében lesz, a nyíltvízi úszók a Lupa-tavon küzdenek, míg vízilabdában a szigeti Hajós-uszoda mellett Debrecenben, Sopronban és a szegedi Tiszavirág Sportuszodában is rendeznek mérkőzéseket.

(MTI)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.