Hírzóna

Szegeden is adománygyűjtést kezdeményez a Magyar Vöröskereszt

Szegeden is adománygyűjtést kezdeményez a Magyar Vöröskereszt

2022. március 1., kedd
Szegeden is adománygyűjtést kezdeményez a Magyar Vöröskereszt

Már a kezdetektől bekapcsolódott a Magyar Vöröskereszt az Ukrajnából a harcok elől menekülők ellátásába. Országos adománygyűjtő kampányt indított, és emellett mostantól Szegeden is várja megyei szervezetünk a felajánlott adományokat - írja közleményében a Magyar Vöröskereszt Csongrád-Csanád megyei szervezete.

A Magyar Vöröskereszt megyei szervezete a magyar-ukrán határ közelében és a menekültek számára létrehozott befogadó állomásokon is segíti a rászorulókat. A szervezet országos adománygyűjtésébe a Csongrád-Csanád megyei szervezet is bekapcsolódott.

A lakossági és vállalati felajánlásokat a Szeged Plázában található Kópé Ponton várják. Elsősorban higiéniai termékeket (zsebkendő, pelenka, nedves törlőkendő), babatermékeket (pelenka, bébiétel, tápszer) és alapvető élelmiszereket várnak felajánlásként.

A Magyar Vöröskereszt országos szervezete az anyagi támogatásokat is várja, erről itt tájékozódhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.